D&S Groep

Met meer dan 35 jaar ervaring in vastgoed is de D&S Groep hét adres voor al uw onroerend goed. Wij vertegenwoordigen alle verschillende vastgoeddisciplines, dát maakt ons uniek! Wij werken volgens een nuchtere en no-nonsense aanpak: we zijn direct en duidelijk. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Daarbij zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren of uit te breiden. Zoals het echte Schiedamse aanpakkers en doorpakkers betaamt! We geloven in lange termijn relaties: in loyaliteit, betrouwbaarheid en partnerships. Voor al onze diensten. Voor bewoners, bedrijven en beleggers.

Wij hebben alle vastgoeddisciplines onder één dak: makelaardij, beleggingen, vastgoedbeheer, VVE-beheer, bouw én verbouw. Deze disciplines opereren individueel en geven altijd onafhankelijk en objectief advies. Zij versterken elkaar ook. Steeds vaker ontzorgen wij onze klanten met een compleet aanbod vanuit verschillende disciplines. Ons ervaren team van experts en vakmensen heeft alle kennis en kunde. Zij zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en de nieuwste ontwikkelingen.

  • D&S Makelaars staat voor u klaar bij de aankoop, verkoop of taxatie van uw woning of bedrijfspand. Wilt u liever huren? Bekijk dan ons huuraanbod.
  • D&S Beleggingen denkt graag met u mee over het juiste beleggingsobject.
  • D&S Vastgoedbeheer verzorgt het beheer van uw vastgoed, het vinden van een passende huurder en financieel advies.
  • D&S VVE Beheer neemt u alle zaken uit handen rondom uw VVE.
  • Zijn er verbouwingswerkzaamheden aan uw object nodig? Dan bent u bij het bouwbedrijf van de D&S Groep op de juiste plek.

Het beheer van vastgoed verzorgen wij volledig digitaal, met ons klantportaal “Informant” bieden wij realtime inzicht, transparant en overzichtelijk. Ons klantportaal is op ieder moment en vanaf elke locatie 24/7 bereikbaar.

Meer informatie?