D&S Vastgoedbeheer

Wij verzorgen uw vastgoedbeheer zodat u zich kunt concentreren op uw core-business.

Vastgoedbeheer

In de praktijk komt bij beheer van vastgoed heel wat kijken. Wij nemen alle tijdrovende beheerszaken uit handen.

U heeft geen omkijken naar uw vastgoed. Wij zorgen voor verhuur en beheer.
Het uitbesteden van vastgoedbeheer kan belastingtechnisch en financieel aantrekkelijk zijn. Wij adviseren u graag.

Neem contact op Inschrijven huurwoning

Waar kunnen we u bij helpen?

Beheren van uw vastgoed
Verhuren van uw vastgoed
Financieel voordeel

Wij verzorgen commercieel en technisch vastgoedbeheer.

Bij commercieel vastgoedbeheer ontzorgen wij u bij het vinden van een passende huurder voor uw vastgoed. Wij verzorgen alle praktische zaken die bij de verhuur komen kijken zoals gemeentelijke aanschrijvingen, het oplossen van conflicten met huurders en het uitvoeren van procedures met bijvoorbeeld de huurcommissie. Ook het gehele administratieve proces nemen we bij u uit handen. Wanneer u het commercieel beheer uitbesteedt aan ons zorgen wij tevens voor het incasseren van de huren, het maken van afrekeningen en de juiste afhandeling bij leegkomst van uw vastgoed. U hoeft u zich nergens druk over te maken.

Bij technisch vastgoedbeheer dragen wij zorg voor alle inspecties, en het onderhoud aan uw vastgoed. In de praktijk betekent dit vooral het beoordelen en oplossen van allerlei soorten klachten van huurders. Wij bekijken wie de verantwoordelijkheid heeft voor de klacht en stellen u via Informant, ons digitale portaal, op de hoogte. Indien gewenst, kunnen wij reparaties en onderhoud snel verhelpen. Welke partij de inspectie, reparatie of het onderhoud ook gaat oplossen, wij coördineren alle communicatie tussen de verschillende partijen.

Het is financieel aantrekkelijk om het beheer van uw vastgoed uit te besteden. Wanneer uw vastgoed bijvoorbeeld privébezit is, is het fiscaal gezien belangrijk dat u niet zelf uw vastgoedbeheer voert. De fiscus ziet dit namelijk als ondernemen waardoor uw vastgoed in een andere box geplaatst wordt. Met een ervaren team van experts en vakmensen geven wij u het juiste advies.