D&S Bouwbedrijf

Van onderhoud tot renovaties en van ontwerp tot oplevering, wij nemen de gehele procedure voor onze rekening.

Bouwbedrijf

Welkom in onze wereld: de wereld van vastgoed! Wij hebben alles in huis, onder één dak!
Van onderhoud tot renovaties en van ontwerp tot oplevering, wij nemen de gehele procedure voor onze rekening.

Neem contact op

Waar kunnen we u bij helpen?

Renovaties
MeerJaren Onderhoudsplannen (MJOP)
Verduurzaming

Renovaties

Wij zijn dankzij jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt expert in de bouwvoorbereiding,  projectmanagement en het aanvragen van vergunningen en subsidies. Deze werkzaamheden voeren wij met een ervaren team van vakmensen uit voor álle disciplines van de D&S Groep. Wij hebben alles in huis! Voor bewoners, bedrijven en beleggers.

Projectmatig

Onze werkzaamheden variëren van klein onderhoud tot complete renovaties. Met het opstellen en uitvoeren van MeerJaren Onderhoudsplan (MJOP) houden wij uw vastgoed in optimale conditie. Steeds vaker heeft dit betrekking op verduurzaming van objecten. Dat is wat ons drijft en waarmee wij ons succesvol onderscheiden in de markt. Wij zijn dé partner als het gaat om waarde toevoegen aan uw vastgoed. Loyaal, betrouwbaar, direct, duidelijk en no-nonsense. Dát is onze kracht. 

Verduurzaming

Voor het verduurzamen van vastgoed zijn we de aangewezen partij. Wij hebben de kennis en kunde om rendement te halen uit het verduurzamen van vastgoed. Van de ontwerpfase tot aan de beheer fase zijn wij de specialist. Wij bieden praktische oplossingen en alternatieven om uw vastgoed te vergroenen.