VVE Beheer - D&S Makelaardij Schiedam Vlaardingen
GRATIS WAARDEBEPALING
 

VVE Beheer

Adminstratie

D&S VVE beheer neemt uw administratieve zorgen uit handen, we realiseren het boeken van de diverse nota’s, het betalen van vorderingen, het registreren bij de KvK en de ledenadministratie bij mutaties via notarissen.
Voor inzicht in uw aandeel in de vereniging beschikken we over een up-to-date digitaal systeem waarop u kunt inloggen om de status van uw eigendom en eventuele door u gemelde klachten kunt opvolgen

Jaarrekeningen

D&S VVE Beheer verwerkt de administratie in juiste financiële verslagen die door het bestuur in de jaarlijkse algemene ledenvergadering kunnen worden besproken. Bij deze jaarverslagen horen ook het opstellen van een budget voor het volgende boekjaar en de herberekening van de diverse eigen bijdrages.

Technisch beheer

De overheid heeft aangegeven dat het opbouwen van een reservefonds (0,5 % van de herbouwwaarde) voor het onderhoud van een complex verplicht is.
Een andere mogelijkheid is om een MJOP begroting op te stellen en deze in de jaarlijkse bijdrage mee te nemen. D&S VVE Beheer heeft op diverse fronten ervaring met het opstellen van een MJOP en wil u hierbij graag ondersteunen.

Het projectmatig begeleiden van de technische realisatie behoort ook tot de werkzaamheden van D&S VVE Beheer, of het nu gaat om dakrenovatie, schilderwerk of andere specialistische werkzaamheden aan het casco.


Meer informatie?