D&S VvE Beheer

Laat u ontzorgen en besteedt uw VvE beheer uit

Zorgeloos VvE beheer

Bent u in het bezit van een gebouw of complex? Dan is een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE) wettelijk verplicht. Beheer van een VvE is een tijdrovende en intensieve klus. Wij nemen die klus graag voor u uit handen. De VvE is er voor het waarnemen van de behoeften van alle eigenaren, maar ook voor het beheer van gemeenschappelijke gebieden, zoals onderhoud aan het gebouw of binnentuin. Wij ondersteunen u met financieel & administratief beheer van uw VvE en/of met technisch beheer.

Neem contact op

Financieel / administratief beheer

Bij financieel administratief beheer nemen wij  alle administratieve werkzaamheden uit handen. Zoals het boeken de diverse nota’s, het betalen van vorderingen, het registreren bij de KvK en de ledenadministratie bij mutaties via de notaris. Wij hebben alles in huis. Alles onder 1 dak.
Kennis en kunde. Know-how en know-what. Met een ervaren team van experts en vakmensen.

Technisch Beheer

Bij technisch beheer zorgen we voor het begeleiden en eventueel laten uitvoeren van alle onderhoudswerkzaamheden aan het pand. Het is namelijk wettelijk verplicht om een reservefonds (à 0,5% van de herbouwwaarde) op te bouwen voor het onderhoud. Een goed alternatief is het opstellen van een MJOP (MeerJaren OnderhoudsPlan) begroting. Op basis hiervan levert iedere VVE-deelnemer zijn bijdrage. Wij hebben veel ervaring met het opstellen van een dergelijke MJOP begroting en voorzien u graag van eerlijk advies. Via Informant, ons digitale portaal, houden wij u op de hoogte van de laatste stand van zaken rondom het VvE beheer.

Digitaal portaal

VvE-beheer verzorgen wij volledig digitaal. Met ons klantportaal Informant bieden wij realtime inzicht en houden wij u volledig op de hoogte. Het VvE-beheerprogramma van Informant stemmen we af op uw situatie. Van onderhoud tot specifieke zaken zoals automatische incasso tot het verrichten van de VvE-administratie.