D&S Beleggingen

Samen groeien. Samen waarde toevoegen in de vastgoedmarkt.

Voor een zo optimaal mogelijk rendement

Als vastgoedbelegger zijn wij altijd op zoek naar onroerende zaken om onze activa uit te breiden in de gehele breedte van de vastgoedmarkt. Wij zijn Schiedamse aanpakkers en doorpakkers: áltijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. De vastgoedportefeuille van D&S Beleggingen bevat objecten door het gehele land én bevat een brede selectie van alle soorten onroerende zaken. Van woningen tot winkels, bedrijfs- en kantoorruimten en agrarische objecten, wij hebben het in huis!

Neem contact op

D&S Beleggingen werkt intensief samen met de andere vastgoeddisciplines binnen de D&S Groep. Wij hebben alles in huis, onder één dak. Zó optimaliseren wij het rendement. Door bijvoorbeeld de intensieve samenwerking met het Bouwbedrijf hebben ook objecten met een aanschrijving of noodzakelijk groot onderhoud onze interesse. Bij de aankoop van een belegging zoeken we per situatie naar de meest optimale constructie. Zo maken we steeds vaker gebruik van de zogeheten ‘sale & lease back’ methode: een constructie waarbij de verkoper van een bedrijfspand zijn eigen object van de koper terug huurt.

Samen blijven we groeien. Samen voegen we waarde toe aan de vastgoedmarkt!

Een belangrijke pijler is de ontwikkeling van projecten om zo de activa uit te breiden. Langdurig rendement is het doel. Met onze partners werken we graag samen bij het ontwikkelen van vastgoed zowel op de woningmarkt als bedrijfsmatig. Wij geloven daarbij in lange termijn relaties: wij zijn loyaal en betrouwbaar. Voor bewoners, bedrijven én beleggers.

Heeft u plannen om op korte termijn vastgoed te ontwikkelen en bent u nog op zoek naar de juiste partner? Of bent u beginnend belegger en wilt u starten met een eigen vastgoedportefeuille? Het ervaren team van experts en vakmensen adviseert u graag.