Beleggingen | D&S Groep
 

D&S Beleggingen

Als vastgoedbelegger zijn wij voortdurend op zoek naar onroerende zaken om onze activa uit te breiden, waarbij we ons bewegen in de gehele breedte van de vastgoedmarkt. Ons werkgebied beslaat heel Nederland en onze vastgoedportefeuille bevat dan ook objecten door het gehele land.

Aan -en verkoop

D&S Beleggingen heeft niet alleen het verwerven maar ook het langdurig behouden van vastgoed als belangrijk doel.  De portefeuille bestaat uit een brede selectie van alle soorten onroerende zaken waaronder woningen, winkels, bedrijfs- en kantoorruimte, agrarische objecten, etc. Als onderdeel van de D&S Groep werkt D&S Beleggingen intensief samen met de andere
vastgoed disciplines binnen de organisatie om zo het rendement te optimaliseren.
Door bijvoorbeeld de intensieve samenwerking met het Bouwbedrijf van de D&S Groep hebben
ook objecten met een aanschrijving of noodzakelijk groot onderhoud onze interesse. 

Bij de aankoop van een belegging wordt per situatie gezocht naar de meest optimale constructie. Zo wordt er ook steeds vaker gebruikt gemaakt van de zogeheten ‘sale & lease back’ methode waarbij de verkoper van een bedrijfspand zijn eigen object van de koper terug huurt. Hierbij
wordt liquiditeit gerealiseerd en ontstaat er ruimte voor nieuwe investeringen. 

Projectontwikkeling

Een belangrijke pijler van D&S Beleggingen is de ontwikkeling van projecten om zo de activa uit te breiden met langdurig rendement als doel. Met onze partners werken we graag samen bij het ontwikkelen van vastgoed zowel op de woningmarkt als bedrijfsmatig. Heeft u plannen om op korte termijn vastgoed te ontwikkelen en bent u nog op zoek naar de juiste partner?
Wij zijn erg benieuwd naar uw plannen en nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek bij
ons kantoor in Schiedam. 

Advies

De exponentiele groei binnen de vastgoedmarkt wekt bij vele de interesse in het vastgoed maar vaak ontbreekt de juiste kennis. Met meer dan 35 jaar ervaring in de vastgoedbranche adviseert D&S Beleggingen graag beginnende beleggers. De vastgoedmarkt is constant in beweging en daarom is kennis en expertise zeker nu essentieel. Ons doel is dan ook om u te behoeden voor de veelvoorkomende valkuilen en u bewust te maken van de risico’s. D&S Beleggingen is de start van uw eigen vastgoedportefeuille!

Alle vastgoed disciplines in een hand. 

De D&S Groep is er niet alleen voor de aankoop van uw vastgoed. Wij helpen u ook graag bij het beheer en onderhoud van uw objecten. Bent u op zoek naar bemiddeling bij de aankoop of verkoop van uw vastgoed?
Dan brengen wij u graag in contact met onze makelaar Schiedam of onze makelaar Vlaardingen.

Meer informatie?