Overige diensten - D&S Makelaardij Schiedam Vlaardingen
GRATIS WAARDEBEPALING
 

Beleggingen

Als vastgoedbelegger zijn wij voortdurend op zoek naar onroerende zaken om onze activa uit te breiden, waarbij we ons bewegen in de gehele breedte van de vastgoedmarkt. Ons werkgebied beslaat heel Nederland en onze vastgoedportefeuille bevat dan ook objecten door het gehele land.

Onze interesse gaat uit naar alle soorten onroerende zaken zoals daar zijn: woningen, winkels, bedrijfs/kantoorruimte, agrarische objecten, grond etc.

Aan -en verkoop

Als vastgoedbelegger zijn wij voortdurend op zoek naar onroerende zaken om onze activa uit te breiden, waarbij moet worden opgemerkt dat wij ons niet beperken tot bijv. woningen maar ons bewegen in de gehele breedte van de vastgoedmarkt. Ons werkgebied beslaat heel Nederland en onze vastgoedportefeuille bevat dan ook objecten door het gehele land. Onze intentie is om vastgoed te verwerven en te houden als langdurige belegging.

Onze interesse gaat uit naar alle soorten onroerende zaken zoals daar zijn: woningen, winkels, bedrijfs/kantoorruimte, agrarische objecten, grond etc.

Wij kopen onroerende zaken aan, beheren onroerende zaken en hebben tevens een eigen bouwbedrijf. Doordat wij deze diensten, en de daarmee samenhangende expertise, onder een dak hebben kunnen wij ook bepaalde probleemsituaties oplossen waarbij wellicht andere bedrijven vastlopen.

Derhalve kopen wij dan ook onroerende zaken aan waar andere beleggers geen heil in zien. Bijvoorbeeld woningen waar een aanschrijving op zit, of waar veel onderhoud aan dient te gebeuren zijn dan ook niet noodzakelijk een probleem. De zogenaamde sale & lease back constructie komt ook steeds vaker voor. U verkoopt als bedrijf uw bedrijfspand om het vervolgens van de koper terug te huren waardoor u als bedrijf liquiditeit realiseert wat u aan kunt wenden voor groei c.q. uitbreiding van uw bedrijf. Ook hier staan wij voor open en is iets wat wij regelmatig doen.

Ook verkopen wij Vastgoed, in principe aan collega-beleggers of projectontwikkelaars. Bemiddeling bij aankoop en verkoop doen wij niet. Hiervoor verwijzen wij u naar D&S Makelaardij, een onafhankelijk opererend onderdeel van de D&S Groep. Bent u dan ook op zoek naar een beleggingsobject of zoekt u bijvoorbeeld voor uw bedrijf een nieuwe locatie, dan loont het wellicht de moeite om, geheel vrijblijvend, uw verzoek bij ons neer te leggen. Een object wat u als bedrijf dan eventueel achterlaat kan voor ons ook interessant zijn.

Kortom, het kan altijd de moeite waard zijn om met ons van gedachte te wisselen, uiteraard geheel vrijblijvend, indien u op het gebied van Vastgoed iets aan te bieden heeft of iets zoekt.

Projectontwikkeling

Regelmatig benaderen partners ons om gezamenlijk een project te ontwikkelen. Projectontwikkeling doen wij namelijk ook. Wij beogen daarmee onze activa uit te breiden met de intentie een langdurig rendement te realiseren.

Ook als belegger hebben wij dat doel. Wij kopen dan het project na of tijdens realisatie aan, met hetzelfde oogmerk: uitbreiding van de activa en een langdurig rendement. Zoekt u een partner bij het ontwikkelen van vastgoed, zowel woningen als bedrijfsmatig, leg dan geheel vrijblijvend uw plannen aan ons voor. Discreet en serieus zullen wij bekijken op welke wijze wij elkaar van dienst kunnen zijn.

Advies

Het komt maar al te vaak voor: de interesse is er wel om vastgoed aan te kopen, maar het ontbreekt aan kennis van de sector. Als u niet of maar beperkt thuis bent in de wereld van het vastgoed, kunnen wij u van advies dienen.

De wereld van het Vastgoed spreekt veel mensen tot de verbeelding. U hoeft de krant maar open te slaan en dagelijks komen er wel artikelen en advertenties over vastgoed voorbij. Wij kunnen beamen, dat de vastgoedmarkt beslist een interessante wereld is. Maar wij wijzen er ook op, dat het van groot belang is dat u zich met kennis en expertise in deze wereld begeeft. Er zijn namelijk allerlei valkuilen. Met ons professionele advies en knowhow kunt u deze vermijden en blijft uw belegging interessant, misschien zelfs zodanig, dat we u ook op weg kunnen helpen en begeleiden in de opbouw en het uitbouwen van uw eigen vastgoedportefeuille.

En zoals we al aangaven, beheren doen wij ook. Indien gewenst kunnen wij uw vastgoed kundig voor u beheren.

Meer informatie?