Spinozalaan 1
Spinozalaan 1
Spinozalaan 1
Spinozalaan 1

Spinozalaan 1

VOORBURG

€ 9.500,- k.k.

Interesse?

Neem contact met ons op!

Klip van wijk
Aangeboden door

Klip + van Wijk Rockanje
T: 0181 - 401022
E: rockanje@kvwmakelaars.nl

Neem contact met ons op

Omschrijving

ONDERGRONDS EN VEILIG PARKEREN ONDER BERNARDUS APARTMENTS VOORBURG.
Unieke kans om een motorparkeerplaats te bemachtigen in de ondergrondse parkeergarage onder het appartementencomplex ‘Bernardus Apartments’.

Beleggers opgelet: er zijn meerdere motorparkeerplaatsen beschikbaar als belegging met een beperkte VvE-bijdrage van €3,46 per maand en een mooi potentieel rendement.

De parkeergarage is uitstekend beveiligd middels een slagboom, twee garagedeuren en camerabeveiliging. De ondergrondse parkeergarage is enkel toegankelijk voor bewoners en eigenaren van een parkeerplaats. De ideale plek in Voorburg voor het veilig en droog stallen van uw motorfiets of een ander voertuig.

De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Spinozalaan. De parkeergarage is gelegen op niveau -1 onder het wooncomplex. Het complex is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen en aantrekkelijke faciliteiten. De parkeergarage is 24/7 bereikbaar. De garagedeuren werken middels een sleutelcontrolesysteem.

De vraagprijs bedraagt €9.500 k.k. per motorparkeerplaats. Het huren van een motorparkeerplaats is mogelijk.

De levering zal plaatsvinden bij VAD Notarissen te Rotterdam.

Project
Bernardus Apartments is een hip en trendy transformatie/nieuwbouwproject in hartje Voorburg. In dit nieuwbouwproject zijn moderne, energiezuinige, ruime loft-appartementen met een industriële look gerealiseerd. In de plint op de begane grond zijn commerciële ruimtes gesitueerd, waaronder een fitness, apotheek en medisch centrum.

Omgeving
Het complex is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen zoals de N14, N44, A4, A12 en de Rotterdamsebaan. Perfect gelegen tussen Den Haag CS, Westfield Mall of The Netherlands en pal naast het winkelcentrum De Julianabaan. Winkelcentrum De Julianabaan biedt aantrekkelijke faciliteiten met onder andere een Albert Heijn, Blokker, Bruna, Etos, Gall & Gall, HEMA, Jumbo, Kruidvat, McDonald’s en vele andere winkels en eetgelegenheden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 9.500,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
onbekend
Soort onbekend
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
overigog

Energie

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Garage / Schuur / Berging

Garage
geen garage

Foto's

Locatie

Downloads

Meer informatie?