Spinozalaan 1

Spinozalaan 1

VOORBURG

verkocht

Ook uw woning succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

TWEE VERHUURDE MOTORPARKEERPLAATSEN BESCHIKBAAR ONDER BERNARDUS APARTMENTS VOORBURG.

5X GEEN PLEK ZOALS HIER
- Lage VvE-bijdrage, voor maximaal rendement;
- Lage WOZ-waarde voor minimale belastingdruk;
- Veilige en droge private parkeergarage;
- Uitstekende locatie in het centrum van Voorburg;
- In verhuurde staat.

ONDERGRONDS EN VEILIG PARKEREN

Unieke kans om twee verhuurde motorparkeerplaatsen te bemachtigen in de ondergrondse parkeergarage onder het appartementencomplex ‘Bernardus Apartments’ in Voorburg.

Beide motorparkeerplaatsen zijn voorzien van twee ABUS WBA 100 grondankers. Hiermee kunt u op één parkeerplaats meerdere motoren, (elektrische) fietsen en/of scooters op een veilige manier stallen. Er dient een vergoeding betaalt te worden van €200 per motorparkeerplaats voor het tweede geïnstalleerde grondanker.

De parkeergarage is goed beveiligd middels slagbomen, twee garagedeuren en camerabeveiliging. De ondergrondse parkeergarage is enkel toegankelijk voor bewoners en eigenaren van een parkeerplaats. De ideale plek in Voorburg en omgeving voor het veilig en droog stallen van uw motorfiets(en).

De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Spinozalaan. De parkeergarage is gelegen op niveau -1 onder het wooncomplex. Het complex is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen en aantrekkelijke faciliteiten. De parkeergarage is 24/7 bereikbaar. De garagedeuren werken middels een sleutelcontrolesysteem.

De vraagprijs bedraagt €9.500 k.k. per motorparkeerplaats. Het huren van een motorparkeerplaats is niet meer mogelijk. De VvE-bijdrage bedraagt €4,49 per maand per motorparkeerplaats.

De levering zal plaatsvinden bij VAD Notarissen te Rotterdam.

Project
Bernardus Apartments is een hip en trendy transformatie/nieuwbouwproject in hartje Voorburg. In dit nieuwbouwproject zijn moderne, energiezuinige, ruime loft-appartementen met een industriële look gerealiseerd. In de plint op de begane grond zijn commerciële ruimtes gesitueerd, waaronder een fitness, apotheek en medisch centrum.

Omgeving
Het complex is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen zoals de N14, N44, A4, A12 en de Rotterdamsebaan. Perfect gelegen tussen Den Haag CS, Westfield Mall of The Netherlands en pal naast het winkelcentrum De Julianabaan. Winkelcentrum De Julianabaan biedt aantrekkelijke faciliteiten met onder andere een Albert Heijn, Blokker, Bruna, Etos, Gall & Gall, HEMA, Jumbo, Kruidvat, McDonald’s en vele andere winkels en eetgelegenheden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
onbekend
Soort onbekend
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
overigog

Energie

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Garage / Schuur / Berging

Garage
geen garage

Foto's

Locatie

Downloads

Meer informatie?