Kiekebelt t.h.v. nummer 3
Kiekebelt t.h.v. nummer 3
Kiekebelt t.h.v. nummer 3
Kiekebelt t.h.v. nummer 3
Kiekebelt t.h.v. nummer 3
Kiekebelt t.h.v. nummer 3
Kiekebelt t.h.v. nummer 3

Kiekebelt t.h.v. nummer 3

WARNSVELD

€ 15.000,- k.k.

Interesse?

Neem contact met ons op!

Klip van wijk
Aangeboden door

Klip + van Wijk Rockanje
T: 0181 - 401022
E: rockanje@kvwmakelaars.nl

Neem contact met ons op

Omschrijving

Te koop: de LAATSTE autoparkeerplaats nabij het Winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld. Nog slechts één parkeerplaats beschikbaar in de verdiepte parkeergarage van het appartementencomplex De Keerweer aan de Ooyerdreef in Warnsveld. Dit betreft een kleinschalige privéparkeergarage enkel voor de bewoners van de bovengelegen koopappartementen. De ideale plek in Warnsveld voor het veilig en droog stallen van uw auto. Ook voor beleggers is deze parkeerplaats een interessante belegging.

De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Kiekebelt. De parkeergarage is gelegen op niveau -1 onder het wooncomplex. Het complex is gunstig gesitueerd nabij diverse uitvalswegen en aantrekkelijke faciliteiten. De parkeergarage is 24/7 bereikbaar. De speedgate werkt middels een sleutelcontrolesysteem.

De prijs bedraagt €15.000 k.k. De parkeerplaats wordt momenteel verhuurd en is tevens beschikbaar vrij van huur en gebruik. De maandelijkse VvE-bijdrage bedraagt €29,51.

Uniek is het feit dat dit 1 van de 8 parkeerplaatsen is die los verkocht mag worden. De overige 40 parkeerplaatsen zitten vast aan de koopappartementen en mogen of kunnen niet los worden verkocht of geruild. De parkeerplaats is gunstig gelegen zonder pilaren met aan de achterkant een betonnen muur.

Project
Het fraaie appartementencomplex De Keerweer is opgeleverd in 2008. Sindsdien is het complex goed onderhouden en is er een actieve VvE.

Omgeving
Het appartementencomplex is gelegen middenin Warnsveld en naast het fraaie Winkelcentrum Dreiumme met aantrekkelijke faciliteiten zoals: Albert Heijn, BB Optiek, BENU-apotheek, Bibliotheek Warnsveld, Blokker, BrainWash, Gall & Gall, Grillpoelier van Hunen, HEMA, Kruitvat, Shoeby, 't Warnshuus en vele andere faciliteiten.
De N348 is op 2 autominuten gelegen en de rijksweg A1 op slechts 15 autominuten. Bushalte Winkelcentrum Dreiumme met buslijnen 82, 83, 193, 651 en 880 ligt naast de parkeergarage.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 15.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
onbekend
Soort onbekend
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
overigog

Energie

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Garage / Schuur / Berging

Garage
geen garage

Locatie

Downloads

Meer informatie?