VvE Beheer Vlaardingen

Bent u eigenaar van een complex of gebouw? Dan bent u er vast al achter dat daar een hoop bij komt kijken, zoals een Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE is er voor het waarnemen van de behoeften van alle eigenaren, maar ook voor het beheer van gemeenschappelijke gebieden, zoals onderhoud aan het gebouw of binnentuin.

Een VvE heeft twee onderdelen: de algemene ledenvergadering en het bestuur. Het bestuur is vaak een professionele partij, zoals D&S VVE Beheer. Wij bieden VvE beheer in Vlaardingen aan. Het bestuur van VvE Beheer Vlaardingen kan vanuit expertise adviseren, maar uiteindelijk zijn de eigenaren besluitvaardig.

Wat doet een VvE Beheer in Vlaardingen eigenlijk?

Een VvE Beheer neemt uw administratieve zorgen uit handen. Allereerst het registreren bij de KvK en het openen van een bankrekeningnummer, maar ook het verzorgen van een opstalverzekering, het betalen van nota’s gericht aan de VvE, het incasseren van de VvE bijdragen bij eigenaren en het begeleiden van onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast helpen we bij de ledenadministratie bij mutaties via notarissen, het jaarlijks verzorgen en begeleiden van de vergadering, het opmaken van de jaarrekening en het opstellen van een MJOB.

D&S VVE Beheer kan de totale VvE beheer voor uw gebouw verzorgen. U kunt hierbij denken aan administratieve-, financiële-, maar ook bouwkundige werkzaamheden. We kijken naar de behoeften van uw leden en het gebouw en komen samen tot een ideaal pakket waarin duidelijk wordt waarin wij wel en niet ondersteunen.

Onder de werkzaamheden van D&S VVE Beheer behoort ook het projectmatig begeleiden van de technische realisatie. Hierbij kunt u denken aan dakrenovatie, schilderwerk of andere specialistische werkzaamheden. Verder beschikken we over een digitaal systeem waarop u kunt inloggen en inzicht krijgt in uw aandeel binnen de vereniging. Hier ziet u de status van uw eigendom en eventuele door u gemelde klachten.

Professioneel VvE beheer in Vlaardingen

Waarom VvE beheer bij D&S? Wij ontzorgen! Met meer dan 35 jaar ervaring in vastgoed, zijn wij gespecialiseerd in het beheer van vastgoed dat gesplitst is in meerdere eigendomsrechten. Variërend van bedrijfsverzamelgebouwen tot appartementencomplexen. Met onze expertise in de regio kunnen wij uitstekend adviseren en bieden het complete pakket: financieel, administratief en technisch beheer! Kortom; alle disciplines onder één dak.

Heeft u vragen over het uitbesteden van VvE beheer in Vlaardingen? Wilt u vrijblijvend advies over zaken die relevant zijn voor uw VvE of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij verwelkomen u graag op ons kantoor aan de Kreupelstraat 4 te Schiedam.

Meer informatie?