VvE Beheer Schiedam

Bij het kopen van een appartement bent u als eigenaar automatisch lid van de vereniging van eigenaren (VvE) van het gebouw waar uw appartement deel van uitmaakt. De VvE is er voor het beheer van gemeenschappelijke gebieden, zoals bijvoorbeeld een binnentuin, en voor het waarnemen van de behoeften van alle eigenaren. Denk hierbij aan werkzaamheden aan het onderhoud van het gebouw of gemeenschappelijke tuin.

Een VvE bestaat uit twee onderdelen: het bestuur en de algemene ledenvergadering. Het bestuur bestaat vaak uit een professionele partij, zoals D&S Makelaardij die VvE beheer in Schiedam aanbiedt. Het zijn uiteindelijk wel de eigenaren die de besluiten nemen, maar het bestuur kan vanuit expertise adviseren.

Op zoek naar een professionele beheerder in Schiedam?

D&S VVE Beheer is gespecialiseerd in VvE beheer in Schiedam. Met meer dan 30 jaar ervaring in vastgoed, zijn wij o.a. gespecialiseerd in het beheer van vastgoed dat gesplitst is in meerdere eigendomsrechten. Vanuit Schiedam beheren wij onder leiding van Michel de Heer in regio Schiedam VvE’s variërend van bedrijfsverzamelgebouwen tot appartementencomplexen.

Wij kunnen het totale VvE beheer voor uw gebouw verzorgen. Denk aan administratieve, financiële, maar ook bouwkundige werkzaamheden. Op basis van de behoeften van uw leden en gebouw komen we samen tot een ideaal pakket waarin duidelijk wordt waar D&S VVE Beheer wel en niet in ondersteund. Uiteraard nemen de eigenaren uiteindelijk het besluit wat er wel en niet gedaan wordt, maar wij kunnen met onze expertise in de regio uitstekend adviseren.

Het projectmatig begeleiden van de technische realisatie behoort ook tot de werkzaamheden van D&S VVE Beheer, of het nu gaat om dakrenovatie, schilderwerk of andere specialistische werkzaamheden aan het pand. Daarnaast beschikken wij ook over een up-to-date digitaal systeem waarop u kunt inloggen, voor inzicht in uw aandeel in de vereniging. Hier ziet u de status van uw eigendom en eventuele door u gemelde klachten.

Heeft u vragen over het uitbesteden van VvE beheer in Schiedam? Wilt u vrijblijvend advies over zaken die relevant zijn voor uw VvE of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur een mailtje naar info@densmakelaars.nl of bel ons op 010-473 75 55.

 

Meer informatie?