Persbericht aankoop nieuwbouwproject ParkEntree Schiedam

D&S Beleggingen uit Schiedam mag zich eigenaar noemen van 10 Singelwoningen met parkeerplaatsen en de gemeenschappelijke Lounge in het nieuwbouwproject ParkEntree aan de Parkweg in Schiedam. Hiertoe ondertekenden John van Doorn, directeur van D&S Beleggingen, en Mona Rademaker, ontwikkelingsmanager bij projectontwikkelaar Blauwhoed, de contracten.

Met de verkoop van de Singelwoningen en de Lounge komt de realisatie van ParkEntree weer een stapje dichterbij.

“Met deze seniorenwoningen in ParkEntree bieden wij een nieuwe doelgroep een sociaal prettige woonomgeving nabij alle voorzieningen”, aldus John van Doorn. “Een mooie aanvulling op ons andere nieuwbouwaanbod in de buurt dat wij twee jaar geleden al realiseerden.”

D&S gaat de Singelwoningen verhuren. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.densvastgoed.nl. Als alles volgens planning verloopt, start de bouw van de Singelwoningen en de ParkEntree Lounge in het voorjaar van 2018.

Eerste project met 'senior smart living'
ParkEntree is het eerste project in Nederland dat volgens de principes van Senior Smart Living wordt gebouwd. Het concept biedt woningen en appartementen met optimaal wooncomfort. De gezamenlijke ParkEntree Lounge en de binnentuinen beheren de bewoners zelf. Ze kunnen er elkaar ontmoeten en activiteiten organiseren. Hierbij krijgen zij ondersteuning van een hospitality manager van Stichting Vitaal & Zo.

Oplevering eerste woningen eind 2018
Bouwgroep bouwt op dit moment de eerste 48 woningen in fase 1 van ParkEntree. Deze worden naar verwachting eind 2018 opgeleverd. De verkoop van 31 appartementen in fase 2 gaat voorspoedig. De appartementen staan inmiddels allemaal onder optie of zijn verkocht. De bouw van fase 2 start gelijktijdig met de bouw van de Singelwoningen en de ParkEntree Lounge, in het voorjaar van 2018.

ParkEntree is een samenwerking tussen projectontwikkelaar Blauwhoed, Inbo Architecten, D&S Beleggingen en Beyond Now, een specialist in de ontwikkeling van woonconcepten.

Bron: www.vastgoedjournaal.nl 

Terug naar overzicht