Eerste vijf huurcontracten voor de Residentie Swalmen zijn getekend

De eerste vijf huurcontracten voor de Residentie Swalmen zijn getekend! De bewoners van de nieuwbouw appartementen in het pittoreske Limburgse dorp, ontvingen op vrijdag 25 maart hun sleutels. Het echtpaar Verkoulen is een van de eerste huurders. Zij zijn heel blij met hun nieuwe woning: “Omdat een van ons slecht ter been is, wilden we verhuizen naar een gelijkvloers appartement. We keken al een lange tijd uit naar nieuwbouw, maar zoveel wordt er in Swalmen niet gebouwd. We zijn hier allebei geboren en getogen en wilden het dorp niet uit. De komst van Residentie Swalmen was voor ons dé uitkomst! We hebben nu een heerlijk onderhoudsvrij appartement met aan de ene kant uitzicht op de dorpskerk en aan de andere kant op het prachtige natuurgebied.” 

 

Ook Wolfgang van Cuijk en Sharona de Winter zijn in hun nopjes met hun nieuwe woning. “Toen we de appartementen gebouwd zagen worden, hoefden we niet lang na te denken. We hadden er direct zin in om daar te gaan wonen! Lekker alles nieuw, met een fijne indeling. En we zijn heel blij met het kookeiland.”

 

De vier etages van Residentie Swalmen tellen in totaal tien luxe appartementen met oppervlakten variërend van 80m² tot 115m². Kosten: €1.000 – €1.295,- (kale huurprijs)

 

Er zijn nog enkele appartementen te huur. Interesse? Bekijk de appartementen op https://bit.ly/DS-Inschrijven

Terug naar overzicht