D&S koopt in Oostvoorne meer dan 4000 m2 vastgoed

D&S Beleggingen in Onroerende Zaken (onderdeel van de D&S Groep) begon het jaar goed met uitbreiding van zijn landelijke portefeuille commercieel vastgoed. Op de valreep van 2023 kocht D&S 4.058 m2 verhuurd vastgoed op bedrijventerrein Pinnepot in Oostvoorne. 

 

Met de recente aankoop deed de vastgoedonderneming een duurzame investering die past binnen de portefeuille van D&S Beleggingen in Onroerende Zaken. Bedrijventerrein Pinnepot in de gemeente Voorne aan Zee ligt direct aan een van de belangrijkste in- en uitvalswegen van de N15 en op slechts 30 minuten rijden van de Randstad. De industriegebieden Maasvlakte 1 en 2, maar ook Botlek en Europoort liggen op een steenworp afstand.  De huurders van de aangekochte bedrijfspanden zijn onder andere een bouwmarkt, sportschool en verschillende overheidsinstanties. Alle panden hebben een energielabel van minimaal A en beschikken over voldoende parkeergelegenheid.

 

Werkgebied

D&S Beleggingen in Onroerende Zaken maakt onderdeel uit van de landelijke D&S Groep waaronder ook de disciplines D&S VVE Beheer, D&S Vastgoedbeheer, D&S Bouwbedrijf en D&S Makelaars vallen. Twee van de vijf Makelaars by D&S-kantoren, te weten Klip & van Wijk Makelaars in Spijkenisse en Rockanje, zijn werkzaam in de gemeente Voorne aan Zee.

 

Terug naar overzicht