D&S Groep nieuwe hoofdsponsor van Sparta Rotterdam

D&S Groep nieuwe hoofdsponsor van Sparta Rotterdam

D&S Groep en Sparta Rotterdam hebben een hoofdsponsor-overeenkomst gesloten voor drie jaar. De Schiedamse onderneming is met ingang van 1 juli niet alleen hoofdsponsor van Sparta Rotterdam. Ook de Sparta Jeugdopleiding, de maatschappelijke sportvereniging ‘MSV De Betrokken Spartaan’ en het daaraan gelieerde project StreetRulez in Schiedam en het eerste elftal van Sparta Damesvoetbal zijn de komende drie jaar een samenwerking aangegaan met de nieuwe hoofdsponsor.

Commercieel manager Dave van der Meer over de nieuwe hoofdsponsor: “Wij zijn in de afgelopen periode in gesprek geraakt met D&S Groep over een mogelijk hoofdsponsorschap van Sparta Rotterdam. Er is een goede inventarisatie gemaakt over hoe de samenwerking optimaal ingevuld kan worden op meerdere vlakken. Natuurlijk is exposure en een stijgende naamsbekendheid belangrijk voor D&S, maar dat is niet de enige reden voor dit partnership. Er is bewust gekozen om de activatie heel breed in te steken met niet alleen de jeugdopleiding maar ook de maatschappelijke activiteiten van de club. Met name de initiatieven in de regio Waterweg waar Schiedam onder valt zullen wij vanaf komend seizoen nog verder intensiveren. Niet alleen zakelijk door nog meer de verbinding te zoeken met nieuwe en bestaande bedrijven in de businessclub maar ook met maatschappelijke projecten zoals StreetRulez en door scholen en voetbalclubs te betrekken in de samenwerking met D&S, dat van oorsprong een Schiedamse onderneming is maar door het gehele land opereert.”

D&S aan het woord
Namens D&S Groep licht John van Doorn, directeur D&S Groep, de keuze voor Sparta Rotterdam toe: “Wij zijn met ons hoofdkantoor in Schiedam gevestigd en door middel van een Schiedamse avond in de businessclub van Sparta in contact gekomen met de club. Nadat bekend werd dat Sparta met ingang van het nieuwe seizoen op zoek ging naar een nieuwe hoofdsponsor heb ik contact gehad met Dave van der Meer en zijn de gesprekken gestart. Dat heeft geresulteerd in ons hoofdsponsorschap bij Sparta Rotterdam. We kiezen voor een langdurige samenwerking om zodoende alle initiatieven die we gezamenlijk gaan starten goed op te bouwen. Want het is niet uitsluitend het logo dat op de borst van het mooie Sparta-shirt gaat komen, er zit veel meer achter. Zo vinden wij het bij D&S belangrijk dat wij de directe omgeving kunnen laten profiteren van ons hoofdsponsorschap bij Sparta Rotterdam. Daarom gaan we veel meer acties doen dan uitsluitend klanten uitnodigen bij thuiswedstrijden. Één van de initiatieven zal bijvoorbeeld zijn dat de amateurclubs uit Schiedam door middel van een toernooi een oefenwedstrijd kunnen verdienen tegen het eerste elftal van Sparta Rotterdam. Op die manier kan de winnende amateurclub een mooi evenement met inkomsten voor de vereniging tegemoet zien. Daarnaast is de maatschappelijke inzet van Sparta groeiende in Schiedam. Door middel van onder andere clinics en het project StreetRulez van De Betrokken Spartaan te ondersteunen waarbij Schiedamse jongeren vanaf 16 jaar een opleiding kunnen volgen tot sportcoach waarbij zij als tegenprestatie 200 uur per jaar als vrijwilliger aan de slag gaan op buurtsportlocaties in Schiedam.”

Dave van der Meer vult aan: “Het vinden van een nieuwe hoofdsponsor had na het stoppen van Centric als hoofdsponsor uiteraard prioriteit. We zijn trots dat we met D&S Groep een partner aan ons hebben weten te binden die voor drie seizoenen met ons gaat samenwerken. Dat zorgt voor continuïteit en uiteraard hebben beide partijen de ambitie om samen in de Eredivisie te acteren. Het tenue van Sparta Rotterdam spreekt in Nederland enorm tot de verbeelding en dat komt tot uiting in de cijfers. Met Qurrent (achterzijde en broek) is er nog een doorlopende overeenkomst, daarnaast was NICOVERKEN (achterzijde) de eerste tenuesponsor die het contract verlengde. Wij verwachten binnenkort uitsluitsel over de overige tenuesponsors van onze club.”

Over D&S Groep
D&S Groep heeft meer dan 30 jaar ervaring en is hét adres voor onroerend goed. D&S heeft het hoofdkantoor in Schiedam en heeft alle vastgoed disciplines in één hand. Onder deze disciplines vallen D&S Vastgoed, voor beheer en verhuur van woningen en bedrijfspanden. D&S Makelaardij voor de aankoop, verkoop en taxaties van woningen en bedrijfspanden. D&S Beleggingen, voor mogelijkheden in beleggingsobjecten. D&S Bouwbedrijf voor bouwwerkzaamheden en sinds kort D&S VVE Beheer voor het beheren van Verenigingen van Eigenaren.

bron: Sparta
foto: Carla Vos en Awé Krijger

Terug naar overzicht