D&S Groep en Welgelegen Monumenten kopen 22 appartementen in Bay House

D&S Beleggingen in Onroerende Zaken (onderdeel van de D&S Groep) kocht deze week samen met Welgelegen Monumenten BV (onderdeel van Perridon Holdings BV) 22 appartementen in het spraakmakende Rotterdamse Bay House. Dit nieuwbouwproject aan de Rotterdamse Rijnhaven, te midden van alle hotspots van Katendrecht en de Wilhelminapier, wordt het meest prestigieuze appartementencomplex van de Maasstad genoemd.

Bijzonder is dat de door D&S Groep en Welgelegen Monumenten BV gekochte 22 appartementen, die deel uitmaken van de Bay House, de enige huurappartementen worden van het complex. “Het gaat in totaal om een metrage van totaal 1.576 m2. We gaan twee typen appartementen verhuren op de tweede, derde en vierde verdieping van dit robuuste gebouw. Duurzame appartementen, want Bay House haalt de warmte én koude uit de grond met een wko-installatie, zodat je zonder gas het huis kunt verwarmen en koelen,” vertelt John van Doorn, directeur van de D&S Groep. “De toekomstige huurders mogen gebruikmaken van bijzonder ingerichte gezamenlijke ruimtes van de Bay House, zoals de exclusieve tuin op het dak. Terrasjes, hippe restaurants en theaters zijn er binnen handbereik. Het Rijnhaven District is een dynamische plek om te wonen, te werken en recreëren,” vult Pieter de Boer, directeur Welgelegen Monumenten BV, aan.

D&S Groep en Perridon Holdings bouwen naast hun eigen portefeuilles sinds 2018 samen aan een strategische vastgoedportefeuille in de omgeving van Rotterdam en in Zuid-Limburg.

De geplande opleverdatum van de huurappartementen is 1 december 2023. Ruim voor die tijd zal de inschrijving voor verhuur van start gaan. Houd de social mediakanalen van de D&S Groep in de gaten voor het laatste nieuws.

Terug naar overzicht