D&S groep breidt haar beleggingsportefeuille in Limburg uit

De D&S groep uit Schiedam heeft onlangs haar vastgoedportefeuille in Limburg verder uitgebreid met de aankoop van 48 appartementen gelegen aan de Doorvaartstraat in Brunssum. Met deze uitbreiding van haar portefeuille slaat de D&S groep - naar haar mening – drie slagen in een slag.

Als eerste slag kan het directe rendement worden gerekend. Als vastgoedbelegger wordt er uiteraard een uitgebreide analyse van de rendementen van een belegging gemaakt. Zo ook voor de Doorvaartstraat. Op de rekenmachine moet een investering kloppen. De directe opbrengst, ingeschatte risico’s en kosten op zowel korte als de lange termijn worden zo goed mogelijk in kaart gebracht. Deze analyse pakt naar verwachting van de D&S groep voor de Doorvaartstraat in Brunssum bijzonder goed uit.

De tweede slag die er is geslagen, treft de spreiding van de totale vastgoedportefeuille van de D&S groep. De D&S groep is er van overtuigd dat een geografische spreiding van een vastgoedportefeuille belangrijk is. Het zal geen enkele belegger zijn ontgaan dat de Randstedelijke vastgoedmarkt voor zowel de particulier als voor de professionele belegger tenminste uitdagend is te noemen. De prijzen in de Randstad zijn hoog met als gevolg dat de directe rendementen van vastgoedobjecten onder druk staan. Een gezonde geografische spreiding van het vastgoedbezit over heel Nederland versterkt de vastgoedportefeuille van de D&S groep.

De derde slag raakt de energietransitie. De impact van energielabels op de markt van vastgoedbeleggers neemt toe en de appartementen in het complex aan de Doorvaartstraat hebben grotendeels energie-indexen onder de 1.2 (energielabel A). De D&S groep sluit op dit punt niet haar ogen, en houdt daarmee een blik op de toekomst. De energietransitie is een onderwerp dat bij de D&S groep op de agenda staat en in de toekomst op de agenda zal blijven staan.

Wat maakt de Doorvaartstraat in Brunssum tot een bijzonder bezit voor de D&S groep? Allereerst ligt het complex op korte loopafstand van het Zuyderland Medisch Centrum en winkelcentrum de Parel. Veel faciliteiten zijn dus op korte loopafstand bereikbaar. Daarnaast is het complex bijzonder gelegen aan het Vijverpark in Brunssum, al met al een mooi uitzicht en een prettige woonomgeving voor de huurders.

Mocht uw interesse zijn gewekt, neem dan contact op met de D&S groep en stuur een e-mail naar dens@densvastgoed.nl

Terug naar overzicht