D&S Groep blijft co-sponsor van Sparta Rotterdam in 2023-2024.

Sparta Rotterdam is verheugd om te melden dat D&S Groep als co-sponsor verbonden blijft aan de Kasteelclub in het aankomende seizoen (2023-2024). Het logo van de oud-hoofdsponsor van Sparta zal door deze verlenging, voor het 6e seizoen op rij, op de wedstrijdtenues zichtbaar zijn van onder andere het eerste elftal, Jong Sparta, Sparta Vrouwen, de Jeugdopleiding en MSV Stichting de Betrokken Spartaan.

Namens D&S Groep reageert directeur John van Doorn: “Sparta heeft dit seizoen opnieuw een geweldige prestatie neergezet. Ik ben trots op de zesde plek die Sparta heeft weten te behalen! Maar dat is niet de reden waarom wij sponsor zijn gebleven. D&S is een familiebedrijf en wij voelen ons thuis bij Sparta. Deze mooie voetbalclub is als een grote familie. Een club waar je je thuis kan voelen, zowel als ondernemer, als individuele supporter: Sparta is voor iedereen.”

Eerder dit jaar al committeerde D&S Groep zich voor nog eens vijf jaar als maatschappelijk partner van De Betrokken Spartaan. “Een stichting die ons eveneens op het lijf is geschreven. Want bij D&S staat ‘samen’ centraal in alles wat we doen. Samen voegen we waarde toe in de vastgoedmarkt, maar samen willen we ook staan in de maatschappij waarin we met elkaar leven. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de wekelijkse clinics op de D&S-pleintjes in Schiedam, waar kinderen gratis kunnen sporten onder begeleiding van coaches. Als maatschappelijk partner van De Betrokken Spartaan zorgen we ervoor, dat met sporten de kansen en leefbaarheid in de wijken wordt verbeterd. Zo maken we samen de maatschappij waarin we met elkaar werken en wonen een beetje mooier,” aldus John van Doorn.

Dave van der Meer, Commercieel Manager van Sparta, over de verlenging van het co-sponsorschap: ‘’Velen zijn bekend met het feit dat D&S Groep hoofdsponsor werd toen onze club in 2018 net gedegradeerd was. Vanaf daarna is D&S Groep samen met Sparta eigenlijk continue meegegroeid naar nieuwe hoogtes door het behalen van sportieve én tegelijkertijd maatschappelijke successen. Daarbij kun je denken aan de promotie tegen De Graafschap in 2019 of de 8e plaats in 2021, maar ook aan de maatschappelijke impact die D&S Groep maakt en heeft gemaakt in Schiedam en Rotterdam, door de nauwe ondersteuning aan diverse projecten van Stichting De Betrokken Spartaan. Met het bereiken van de 6e plaats en het behalen van de finale van de Play-Offs voegden we daar in 2022-2023 nog maar eens een memorabel hoofdstuk aan toe. We zijn dan ook ontzettend blij dat we aan dit succesverhaal nog ten minste één seizoen mogen toevoegen en hopen de ingeslagen koers samen met D&S Groep voort te zetten.’’

Terug naar overzicht