D&S breidt vastgoedportefeuille uit met bedrijfspanden in ’s-Gravenlandsepolder

D&S Beleggingen in Onroerende Zaken (onderdeel van de D&S Groep) kocht recentelijk diverse bedrijfspanden in de ‘s-Gravenlandsepolder. De panden in het Schiedamse bedrijvenpark liggen direct aan de A20, bij afrit 11 Schiedam Centrum.

 

De panden, ‘s- Gravenlandseweg 399 en Conradstraat 12,14,16 en 18, zijn allen verhuurd aangekocht. Met deze recente aankoop doet D&S een duurzame investering die past binnen de portefeuille van D&S Beleggingen in Onroerende Zaken. Bedrijventerrein ’s-Gravenlandsepolder, dat samen met de Spaanse Polder van groot economisch belang is voor Schiedam, wordt namelijk getransformeerd tot bedrijventerrein van de toekomst, zo is op 1 mei jl. besloten door de Raad van State. De gemeente Schiedam bouwt er samen met ondernemers aan hoogwaardige toekomstbestendige bedrijventerreinen. Er is nu al veel innovatieve bedrijvigheid, vooral op het gebied van de maakindustrie. Nieuwe bedrijven moeten in het gebied kunnen starten en bestaande moeten er kunnen groeien.

 

D&S Beleggingen in Onroerende Zaken maakt onderdeel uit van de landelijke D&S Groep waaronder ook de disciplines D&S VVE Beheer, D&S Vastgoedbeheer, D&S Bouwbedrijf en D&S Makelaars vallen.

Terug naar overzicht