Makelaardij omgeving Schiedam en Vlaardingen | D&S Makelaardij
 

D&S Makelaardij

Bij D&S Makelaardij kunt u terecht voor alle zaken die komen kijken bij het verkopen of aankopen van uw woning of bedrijfspand. Het vinden van een goede makelaardij voor het ver- of aankopen van uw woning in Schiedam, Vlaardingen of Rotterdam is lastig. Wij hebben jarenlange ervaring in het vastgoed en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Onze makelaars hebben niet alleen een brede kennis van de markt, maar hechten ook veel waarde aan een eerlijke en persoonlijke relatie met de klant.

D&S Makelaar heeft alle vastgoed disciplines in één hand. Heeft u een aankoopmakelaar nodig voor het kopen van een huis? D&S helpt u hier graag bij. Bekijk direct ons actuele aanbod koopwoningen. Wilt u juist uw huis verkopen? Ook dan kunt u terecht bij D&S Makelaardij. Vaak begint de verkoop van uw huis bij een taxatie. Als NVM-makelaar is D&S Makelaardij in staat u te voorzien van een taxatierapport van uw woning of pand. Voor vragen rondom de financiering van uw woning of bedrijfspand is De Hypotheekadviseur aangesloten bij D&S Makelaardij. De Hypotheekadviseur voorziet u graag van professioneel advies en begeleiding bij het afsluiten van hypotheken. Wilt u liever huren? Ook dan kunt u terecht bij D&S Makelaardij. D&S Makelaardij beschikt over een breed aanbod van huurwoningen en bedrijfspanden.

Ons kantoor in Schiedam
Ons makelaarskantoor is gevestigd in Schiedam, aan het Land van Belofte. Michel de Heer staat hier aan het roer. Michel heeft meer dan 30 jaar ervaring als makelaar in Schiedam en omgeving. Daarnaast beschikt hij over veel kennis en expertise van de woningmarkt in de regio. D&S Makelaardij weet als geen ander wat er speelt in de omgeving en wij kunnen u als makelaar bijstaan bij alle zaken rondom makelaardij.

Ook in Vlaardingen en omstreken beschikken wij over veel kennis en expertise van de woningmarkt in deze omgeving. Met onze ruime ervaring in de regio en expertise op het gebied van vastgoed weten wij als geen ander wat er speelt en kunnen wij u als makelaar in Vlaardingen bijstaan.

Kunnen wij u met één van bovenstaande disciplines helpen? Wilt u vakkundig advies over zaken rondom makelaardij of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij verwelkomen u graag op ons kantoor!

Meer informatie?