Aan- en verkoop

Als vastgoedbelegger zijn wij voortdurend op zoek naar onroerende zaken om onze activa uit te breiden, waarbij moet worden opgemerkt dat wij ons niet beperken tot bijv. woningen maar ons bewegen in de gehele breedte van de vastgoedmarkt. Ons werkgebied beslaat heel Nederland en onze vastgoedportefeuille bevat dan ook objecten door het gehele land. Onze intentie is om vastgoed te verwerven en te houden als langdurige belegging.

Onze interesse gaat uit naar alle soorten onroerende zaken zoals daar zijn: woningen, winkels, bedrijfs/kantoorruimte, agrarische objecten, grond etc.

Wij kopen onroerende zaken aan, beheren onroerende zaken en hebben tevens een eigen bouwbedrijf. Doordat wij deze diensten, en de daarmee samenhangende expertise, onder een dak hebben kunnen wij ook bepaalde probleemsituaties oplossen waarbij wellicht andere bedrijven vastlopen.

Derhalve kopen wij dan ook onroerende zaken aan waar andere beleggers geen heil in zien. Bijvoorbeeld woningen waar een aanschrijving op zit, of waar veel onderhoud aan dient te gebeuren zijn dan ook niet noodzakelijk een probleem. De zogenaamde sale & lease back constructie komt ook steeds vaker voor. U verkoopt als bedrijf uw bedrijfspand om het vervolgens van de koper terug te huren waardoor u als bedrijf liquiditeit realiseert wat u aan kunt wenden voor groei c.q. uitbreiding van uw bedrijf. Ook hier staan wij voor open en is iets wat wij regelmatig doen.

Ook verkopen wij Vastgoed, in principe aan collega-beleggers of projectontwikkelaars. Bemiddeling bij aankoop en verkoop doen wij niet. Hiervoor verwijzen wij u naar D&S Makelaardij, een onafhankelijk opererend onderdeel van de D&S Groep. Bent u dan ook op zoek naar een beleggingsobject of zoekt u bijvoorbeeld voor uw bedrijf een nieuwe locatie, dan loont het wellicht de moeite om, geheel vrijblijvend, uw verzoek bij ons neer te leggen. Een object wat u als bedrijf dan eventueel achterlaat kan voor ons ook interessant zijn.

Kortom, het kan altijd de moeite waard zijn om met ons van gedachte te wisselen, uiteraard geheel vrijblijvend, indien u op het gebied van Vastgoed iets aan te bieden heeft of iets zoekt.

Meer informatie?