Makelaar in Vlaardingen | D&S Makelaardij - D&S Makelaardij Schiedam Vlaardingen
Gratis waardebepaling
 

Makelaar Vlaardingen

Met meer dan 30 jaar ervaring, is D&S Makelaars dé partij als u een woning wilt kopen, verkopen of laten taxeren in Vlaardingen. Al sinds 2012 zijn wij als makelaar in Vlaardingen onderdeel van de D&S groep. Bij de D&S groep hebben we alle vastgoed disciplines in één hand, met meer dan 30 jaar ervaring dus een goed adres voor onroerend goed.

Ons makelaarskantoor is gevestigd in Schiedam, maar ook Vlaardingen is een gebied waarin wij actief zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring als makelaar in Vlaardingen en omstreken beschikken wij over veel kennis en expertise van de woningmarkt in deze regio.

Kopen, verkopen of taxeren van uw woning in Vlaardingen

Bij ons kunt u terecht voor het kopen, verkopen of taxeren van uw woning in Vlaardingen. Ook kunnen wij u adviseren over uw hypotheek. Met onze ruime ervaring in de regio en expertise op het gebied van vastgoed weten wij als geen ander wat er speelt en kunnen wij u als makelaar in Vlaardingen bijstaan.

Plannen om uw woning te verkopen en/of alvast nieuwsgierig naar de waarde van uw woning? Daarvoor bieden wij een gratis waardebepaling aan. Onze makelaars komen vrijblijvend bij u langs om u een eerste indicatie te geven van de waarde van uw woning. Tijdens dit gesprek krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. Deze waardebepaling is geheel gratis en vrijblijvend. Zo kunnen we gelijk kijken of het klikt.

Wonen in Vlaardingen

Overweegt u te verhuizen naar Vlaardingen vanuit een andere stad of dorp? Een keuze die wij als makelaars in Vlaardingen volledig snappen! De gemeente, gelegen aan de Nieuwe Maas, maakt deel uit van de Stadsregio Rotterdam.

De stad die nu ruim 70.000 inwoners telt, stond ooit bekend als dé Haringstad van Nederland. De visserij is echter toch echt iets uit de verleden tijd is voor Vlaardingen. Het vissersveleden is nog wel goed terug te zien in de karakteristieke gemeente, met name rond de Oude Haven en de Koningin Wilhelminahaven.

Het Vlaardingen van vandaag is een dorpse stad. De unieke historie zorgt voor een rijk karakter, waar de ligging van Vlaardingen zorgt voor een stads gevoel. In het gezellige centrum worden vele evenementen en activiteiten georganiseerd voor de bewoners.

Er zijn genoeg redenen om voor Vlaardingen te kiezen als thuisbasis, maar de beste tip die wij als makelaar in Vlaardingen kunnen meegeven is: kom het ervaren! Plan een afspraak in bij ons op kantoor en wij vertellen u graag meer over uw mogelijkheden in Vlaardingen en hoe wij daarbij kunnen ondersteunen.

Benieuwd hoe andere (ver)kopers onze dienstverlening hebben ervaren? Bekijk dan de beoordelingen die wij hebben ontvangen als makelaars in Vlaardingen. Andere vragen waar wij u verder meer kunnen helpen? Stuur dan een mailtje naar info@densmakelaars.nl of bel ons op 010-473 75 55

Meer informatie?