Professor Kamerlingh Onneslaan 248

Professor Kamerlingh Onneslaan 248

SCHIEDAM

verkocht

Ook uw woning succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

Kantoor-/winkel-/commerciële ruimte van totaal circa. 100m2 gelegen in het project "Het Stationsplein" .

Algemeen:
Representatieve unit gelegen op zeer goede locatie aan het Stationsplein van het NS Station. In directe nabijheid van centrum van Schiedam. Tevens in directe nabijheid van diverse uitvalswegen, maar vooral natuurlijk met de bus, trein, tam en metro letterlijk direct om de hoek.

Indeling:
Nette winkel-/kantoorruimte met vloerverwarming en systeemplafond.
Verder is de ruimte voorzien van een dichte keuken met c.v.-ketel en keukenblok alsmede een afzonderlijk toilet.

Laminaat vloer en led-verlichting ter overname van huurder.


Bijzonderheden:
Warm water middels close-in-boiler, verwarming middels vloerverwarming.
De in het gehuurde aanwezige inrichtingscomponenten zoals de c.v.-ketel, het systeemplafond en de vloerverwarming, die niet tot het gehuurde behoren, worden om niet over gedragen aan huurder. Huurder is zelf verantwoordelijk voor onderhoud, herstel en vervanging hiervan.

Ligging:
De ligging om d hoek van het station is uitstekend natuurlijk, maar ook de uitvalswegen liggen op een paar honderd meter, het centrum van Rotterdam is op de fiets in slechts een kwartiertje te bereiken en naar het centrum van Schiedam is het tien minuten lopen.
Aan het stationsplein zijn twee fraaie projecten in ontwikkeling Terras aan d Schie en "S'Maak" voegen fraaie objecten in de duurdere huur- en koopsector toe aan de wijk.

Bijzonderheden huurovereenkomst:

Huurprijsaanpassing :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn :
Vijf jaar met een optieperiode van vijf jaar.
Andere termijnen in overleg bespreekbaar.

Omzetbelasting : (indien van toepassing)
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Bijkomende kosten:
Nader te bepalen

Zekerheidsstelling :
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW (indien van toepassing).

Betalingswijze:
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal. (andere betalingstermijn uitsluitend na overleg)

Datum van oplevering:
In overleg.

Staat van oplevering:
Casco volgens algemene bepalingen huurovereenkomst, tenzij anders overeengekomen.

Huurovereenkomst :
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2005

Kantoorruimte

Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

Buitenruimte

Ligging
Overig

Foto's

Locatie

Meer informatie?