Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3
Meidoornstraat 3

Meidoornstraat 3

BERGAMBACHT

€ 1.500.000,- k.k. / € 100,- p/m² p/j

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

In de woonwijk Bergambacht Oost treft u een fraaie en ruime accommodatie aan, gelegen op eigen grond met parkeergelegenheid rondom het gebouw. Het betreft een geschakeld pand met een centrale entree en twee bouwlagen welke verdeeld zijn over vier zelfstandig te gebruiken eenheden.

Vanaf 31 december 2022 is nog één ruimte beschikbaar op de begane grond, respectievelijk groot circa 440 m2.

Per heden is het tevens mogelijk om het gehele pand te kopen.

Het pand is bestemd voor maatschappelijke doeleinden. Indien het door u gewenste gebruik afwijkt van de bestemming adviseren wij u met de gemeente Krimpenerwaard te overleggen met betrekking tot een afwijkende toestemming.
Het pand is uitermate geschikt voor een kantoorfunctie. De ruimte is verdeeld in meerdere kamers, algemene ruimten en sanitaire ruimten. Een en ander zoals op de plattegrond is weergeven.

Op de begane grond zijn al geruime tijd de huisarts en aanverwante dienstverleners gevestigd. Deze ruimten zijn functioneel en praktisch van afwerking.

Het betreft een degelijk gebouwd pand met een robuuste uitstraling van donkere stenen en aluminium kozijnen met dubbel glas en draai- kiepramen. De hoofentree is voorzien van een glazen dak en elektrische schuifdeuren naar het linkse deel van het pand. De verdieping is bereikbaar via een trappenhuis en een traplift.
Iedere ruimte is voorzien van een dames en heren toilet en een pantry.

Bergambacht ligt ideaal voor ieder bedrijf wat goed bereikbaar wilt zijn in een fijne, groen en ruimtelijke omgeving. Het dorp grenst aan twee provinciale wegen, de N210 en de N207. Deze wegen hebben een verbinding met de snelwegen A2 (Nieuwegein), A16 (Rotterdam) en A20 (Gouda). Het is het hart van de Krimpenerwaard, groen en ruimtelijk met veel polder en ingeklemd en tussen de rivieren De Lek en de IJssel. Het dorp is ruim van opzet met een zeer actief ondernemersbestand en meerdere grote en kleine bedrijven en een levendig winkelbestand.

De verhuur vindt plaats per kantoor op basis van het te verhuren bruto vloeroppervlakte. De huursom wordt bepaald op basis van het exacte aantal vierkante meters. De huur voor de begane grond bedraagt € 100,-- per vierkante meter en voor de verdieping € 115,-- per vierkante meter. Huurprijzen zijn exclusief BTW.

Onderhoud buitenterrein, glasbewassing, schoonmaken van algemene ruimten zijn voor rekening van de gezamenlijke huurders.
Verrekening van gas, water en elektra vindt plaats via (tussen) meters of via een voorschot aan de verhuurder, afhankelijk van de te huren ruimte.


Tevens bestaat de mogelijkheid om het gehele pand te kopen inclusief de huidige huurders.
Bij gebleken interesse zijn de huurgegevens van deze partij in te zien via ons kantoor.

Bijkomende kosten:
Nader te bepalen

Zekerheidsstelling :
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW (indien van toepassing).

Betalingswijze:
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal. (andere betalingstermijn uitsluitend na overleg)

Datum van oplevering:
In overleg.

Staat van oplevering:
* Casco volgens algemene bepalingen huurovereenkomst, tenzij anders overeengekomen.

Huurovereenkomst :
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Verhuur en verkoop vindt plaats in collegiale samenwerking met Van Egmond makelaardij te Bergambacht.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.500.000,- k.k.
Huurprijs
€ 100,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
315 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
440 m²
In units vanaf
440 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
Parkeren vindt plaats op het mandelige terrein direct voor het pand en in de nabije omgeving op de openbare weg. Het parkeerterrein voor het pand is voor 50% bedoeld voor gebruikers van de te verhuren ruimte en voor 50% van de naast gelegen sportschool en fysiotherapie.

Locatie

Downloads

Meer informatie?