Hoogstraat 37

Hoogstraat 37

Schiedam

verhuurd

Ook uw woning succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

Winkelruimte van ca. 81 m² gelegen aan de meest bezochte winkelstraat van het historisch centrum van Schiedam. Deze ruimte is gevestigd schuin tegenover de ‘Nieuwe Passage’ en op loopafstand van het Stedelijk Museum.

In een complex van drie winkels en 6 bovenwoningen welke door D&S geheel zijn gerenoveerd. Hierdoor zijn weer meer woningen toegevoegd aan de winkelstraat en weer een stapje om de levendigheid op de Hoogstraat terug te brengen.
Heeft u ook vertrouwen in deze ouderwets gezellige winkelstraat? Informeer naar de mogelijkheden.

De winkel is voorzien van een toilet, pantry, systeemplafond, elektrisch bedienbaar rolluik en mechanische ventilatie.

Ligging en bereikbaarheid:
Met betrekking tot het openbaar vervoer zijn alle mogelijkheden aanwezig. Op loopafstand zijn gelegen een NS-station, metro station en diverse tram- en bushaltes. Door de nabijgelegen parkeergarage is de Hoogstraat ook goed te bereiken per auto.

Oplevering:
In overleg.

De winkelruimte is opgeleverd in gerenoveerde staat, voorzien van onder meer:
- Gerenoveerde gevel
- Elektrisch rolluik
- Dubbele beglazing
- Pantry
- Toilet

Parkeergelegenheid
Betaald parkeren is mogelijk langs de openbare weg en in de parkeergarage, welke op enkelen minuten loopafstand is gelegen.

Maximale vloerbelasting 250 kg/m²


Bijzonderheden huurovereenkomst:

Huurprijsaanpassing :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn :
Vijf jaar met een optieperiode van vijf jaar. Andere termijnen in overleg bespreekbaar.

Omzetbelasting :
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Bijkomende kosten:
Nader te bepalen

Zekerheidsstelling :
Een bankgarantie (of waarborgsom) ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze:
De huurpenningen, servicekosten en BTW (indien van toepassing) dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Datum van oplevering:
In overleg.

Huurovereenkomst :
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard en meest recente model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1905

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
85 m²
In units vanaf
85 m²
Verkoopvloer oppervlakte
81 m²
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Verdiepingen
1
Frontbreedte
400
Welstandsklasse type
A2

Foto's

Locatie

Meer informatie?