Zwart Janstraat 20A, Rotterdam

Zwart Janstraat 20A, Rotterdam

verhuurd

Zwart Janstraat 20A, Rotterdam

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 1.795,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1892

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
76m²
In units vanaf
76m²
Verkoopvloer oppervlakte
70m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
500
Welstandsklasse type
B1

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum

Omschrijving

Deze moderne winkelruimte van ca. 75 m2 is gelegen nabij de kruising van de Noordmolenstraat en de Zwart Janstraat te Rotterdam. Tezamen vormen deze twee winkelstraten de Winkelboulevard Noord. In de directe nabijheid van de winkelruimte zijn onder andere gevestigd: Bart Smit, Pearle, Van Haren, Eto... lees meer

Deze moderne winkelruimte van ca. 75 m2 is gelegen nabij de kruising van de Noordmolenstraat en de Zwart Janstraat te Rotterdam. Tezamen vormen deze twee winkelstraten de Winkelboulevard Noord. In de directe nabijheid van de winkelruimte zijn onder andere gevestigd: Bart Smit, Pearle, Van Haren, Etos, Trekpleister, T-Mobile, Gall & Gall, Zeeman, etc..

De winkelruimte heeft een fraaie entree met veel glas (zicht en daglicht).
Vervolgens treft u een keurig ingerichte ruimte aan (voorheen kledingwinkel, brillenwinkel) met een mooie laminaatvloer.
Voorzien van een pantry, toilet en kastruimte. Ruimte voor paskamers e.d.
Bovendien aan de achterzijde nu een personeelsruimte welke eenvoudig bij de winkel te betrekken is.
Klein achtertuintje om even te luchten of juist als rookruimte voor het personeel.

Afmetingen:
ca. 13.30 m diepte, met een breedte van ca. 4.40m (deels 5.50m).
Achterruimte 2.25x4.55m

De Zwart Janstraat vormt tezamen met de Noordmolenstraat de Noorderboulevard - het primaire winkelgebied van het Oude Noorden - en zich kenmerkt door het diverse en multiculturele winkelaanbod. In de directe omgeving van het onderhavige object zijn o.a. Specsavers, Schoenenreus, Bart Smit, Zeeman, vanHaren Schoenen, Etos, Aktiesport, Hans Anders, D-Reizen, Marskramer, Subway, Van der Breggen, Turnhout Optiek/Horen, Handyman alsmede diverse lokale ondernemers gevestigd.


Bijzonderheden huurovereenkomst:

Huurprijsaanpassing :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn :
Vijf jaar met een optieperiode van vijf jaar.
Andere termijnen in overleg bespreekbaar.

Omzetbelasting : (indien van toepassing)
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Bijkomende kosten:
Nader te bepalen

Zekerheidsstelling :
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW (indien van toepassing).

Betalingswijze:
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal. (andere betalingstermijn uitsluitend na overleg)

Datum van oplevering:
In overleg.

Staat van oplevering:
Casco volgens algemene bepalingen huurovereenkomst, tenzij anders overeengekomen.

Huurovereenkomst :
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Locatie

Contact opnemen

Deel via social media