Peperstraat 2a, Vlaardingen

Peperstraat 2a, Vlaardingen

verhuurd

Peperstraat 2a, Vlaardingen

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 850,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
-1906

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
75m²
Verkoopvloer oppervlakte
35m²
Verdiepingen
3
Frontbreedte
3700
Welstandsklasse type
A2

Omschrijving

In het stadscentrum gelegen winkelruimte met daarboven gelegen 2 dagverblijven van elk 17 m2. Leuke ligging in sfeervol winkelstraatje tussen Hoogstraat en Kuiperstraat. In de directe nabijheid van groot winkelbedrijven zoals HEMA, Blokker e.d. maar ook leuke winkels van plaatselijke ondernemers, wa... lees meer

In het stadscentrum gelegen winkelruimte met daarboven gelegen 2 dagverblijven van elk 17 m2. Leuke ligging in sfeervol winkelstraatje tussen Hoogstraat en Kuiperstraat. In de directe nabijheid van groot winkelbedrijven zoals HEMA, Blokker e.d. maar ook leuke winkels van plaatselijke ondernemers, wat een diversiteit aan branches heeft opgeleverd.

Deze winkelruimte heeft op de begane grond een moderne tegelvloer, inbouwverlichting, keukenblok, etalage en deur voorzien van elektrische rolluiken.

Winkelruimte in Z-vorm met de navolgende maatvoeringen:
* Verkoopruimte circa 4,30 x 3,65 m voorzijde+ achterzijde 6 x 3,20 m met tegelvloer, inbouw spots en keukenblok;
* naastgelegen zeer eenvoudige opslagruimte/meterkast opstelling totaal circa 4,80 x 2,16 m; (niet berekend in oppervlakte)
* 2 boven elkaar gelegen vertrekken elk 17 m2 bereikbaar via spiltrap winkelruimte voorzijde;
* overloop/douchecabine/ toilet bereikbaar via een spiltrap achterzijde;

INFO:
*voorzien van c.v., kunststof kozijnen, dubbel glas;

Aanvaarding kan per direct!

Bijzonderheden huurovereenkomst:

Huurprijsaanpassing :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn :
Voorkeur: Vijf jaar met een optieperiode van vijf jaar. Andere termijnen in overleg bespreekbaar.

Omzetbelasting : van toepassing!
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Bijkomende kosten:
Nader te bepalen

Zekerheidsstelling :
Een bankgarantie (of waarborgsom) ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze:
De huurpenningen, servicekosten en BTW (indien van toepassing) dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Datum van oplevering:
per direct

Huurovereenkomst :
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard en meest recente model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Locatie

Contact opnemen

Deel via social media