Nieuw-Mathenesserstraat 40B, Schiedam

Nieuw-Mathenesserstraat 40B, Schiedam

verhuurd

Nieuw-Mathenesserstraat 40B, Schiedam

Details

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1960

Bedrijfshal

Oppervlakte
390m²
Vrije hoogte
4500
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
100m²
Prijs
3000
Verdiepingen
2
Opleverings voorzieningen
Inbouwarmaturen

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfspand bestaande uit een werkplaats/opslagplaats, kantoorgedeelte (receptieruimte) en werkplaats kantoortje.

De bedrijfsruimte, (totaal circa 390 m2, incl. kantoor), is toegankelijk middels een hoge overhead-roldeur ( circa 6 meter hoog) en loopdeur. De bedrijfshal is voorz... lees meer

Multifunctioneel bedrijfspand bestaande uit een werkplaats/opslagplaats, kantoorgedeelte (receptieruimte) en werkplaats kantoortje.

De bedrijfsruimte, (totaal circa 390 m2, incl. kantoor), is toegankelijk middels een hoge overhead-roldeur ( circa 6 meter hoog) en loopdeur. De bedrijfshal is voorzien van een betonvloer; vrije overspanning circa 4.50 tot 5,40 m; achter de receptieruimte is nog een kantoorruimte van circa 3,75 x 2,80 m

Het naastgelegen kantoorgedeelte heeft een eigen entree met tegelvloer en geeft toegang tot een ruime toilettengroep, bestaande uit een voorportaal met 2 wastafel en 2 toiletten waarvan een met urinoir; apart kast waarin opstelling c.v.ketel; een trapopgang geeft toegang tot de bovengelegen kantoorruimte; De receptieruimte op de begane grond is circa 35 m2 met berg/archiefkast;

Bovenkantoorruimte totaal circa 50 m2 met kastenwand en apart privékantoor; beiden hebben uitzicht op de beneden gelegen bedrijfshal/werkplaats/opslagruimte;

Aanvaarding: kan per direct;

Het bedrijfspand is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Schiedam. Iedere nieuwe gebruiker dient toestemming
te vragen voor het voorgenomen gebruik en de daarmede noodzakelijke vergunningen;

Huurprijs € 2.950,00 per maand exclusief BTW

Bijzonderheden huurovereenkomst:

Huurprijsaanpassing :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
Periode van telkens 1 jaar.

Omzetbelasting :
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Bijkomende kosten:
Nader te bepalen

Zekerheidsstelling :
Een bankgarantie (of waarborgsom) ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze:
De huurpenningen, servicekosten en BTW (indien van toepassing) dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Huurovereenkomst :
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard en meest recente model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Locatie

Contact opnemen

Deel via social media