Kortebrantstraat 5A, Rotterdam

Kortebrantstraat 5A, Rotterdam

verhuurd

Kortebrantstraat 5A, Rotterdam

Details

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1954

Bedrijfshal

Oppervlakte
145m²
In units vanaf
75m²
Vrije hoogte
280
Vrije overspanning
6
Vloerbelasting
1500
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet
Prijs
700

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum en in woonwijk

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
openbaar parkeren: betaald parkeren/ vergunning Gemeente Rotterdam

Omschrijving

Multifunctionele bedrijf/opslagruimte in het centrum van Rotterdam. In de directe omgeving van winkels, openbaar vervoer en gunstig gelegen nabij de Jonker Fransstraat/Pompenburg en de Goudsesingel.

Deze bedrijfsruimte is voorzien van 2 kunststof overheaddeuren, aan de voor en achterzijde (Jonker ... lees meer

Multifunctionele bedrijf/opslagruimte in het centrum van Rotterdam. In de directe omgeving van winkels, openbaar vervoer en gunstig gelegen nabij de Jonker Fransstraat/Pompenburg en de Goudsesingel.

Deze bedrijfsruimte is voorzien van 2 kunststof overheaddeuren, aan de voor en achterzijde (Jonker Franshof) en een eenvoudig toilet. Hoogte onder de betonnen overspanning is circa 2,80 meter totale hoogte circa 3,45 meter.
De begane grond heeft als circa maten 12,60 x 76,05/ 4,90 meter en aan de achterzijde een verlaagde toegang tot de Jonker Franshof en de ondergelegen kelder/souterrain van circa 10,70 x 6,10 meter, hoogte is circa 2,15 meter.
Overheaddeur breedte voorzijde circa 3,50 meter.

Aanvaarding: kan per direct.

Bijzonderheden huurovereenkomst:

Huurprijsaanpassing :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn :
Vijf jaar met een optieperiode van vijf jaar.
Andere termijnen in overleg bespreekbaar.

Omzetbelasting : (indien van toepassing)
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Bijkomende kosten:
Nader te bepalen;

Zekerheidsstelling :
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW (indien van toepassing).

Betalingswijze:
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal. (andere betalingstermijn uitsluitend na overleg)

Staat van oplevering:
Casco volgens algemene bepalingen huurovereenkomst, tenzij anders overeengekomen.

Huurovereenkomst :
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Locatie

Contact opnemen

Deel via social media