Hoogstraat 79, Schiedam

Hoogstraat 79, Schiedam

verhuurd

Hoogstraat 79, Schiedam

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 1.000,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
60 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
60 m²
In units vanaf
60 m²
Verdiepingen
1
Flexplek
Ja

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
60m²
In units vanaf
60m²
Verkoopvloer oppervlakte
30m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
350
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

In het gezellige stadscentrum van Schiedam gelegen winkelruimte met een totale vloeroppervlakte van 60 m2. Recent geheel gerenoveerd en direct te betrekken!

* De winkelruimte heeft een diepte van 15,00 m met een gemiddelde breedte van 3.50 m en voorzien van nieuw stucwerk, laminaatvloer en electra;... lees meer

In het gezellige stadscentrum van Schiedam gelegen winkelruimte met een totale vloeroppervlakte van 60 m2. Recent geheel gerenoveerd en direct te betrekken!

* De winkelruimte heeft een diepte van 15,00 m met een gemiddelde breedte van 3.50 m en voorzien van nieuw stucwerk, laminaatvloer en electra; plafondhoogte 2,80 m.
* achtergelegen keukenruimte van circa 3,25 x 1,90 met nieuw keukenblok en betegeling; vaste kast waarin opstelling nieuwe c.v. installatie/ketel;
* nieuw betegeld toilet
* open plaatsje van circa 4,35 x 2,60 m;

Aanvaarding per direct!

Bijzonderheden huurovereenkomst:

Huurprijsaanpassing :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn :
Voorkeur: Vijf jaar met een optieperiode van vijf jaar. Andere termijnen in overleg bespreekbaar.

Omzetbelasting :eventueel van toepassing
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Bijkomende kosten:
Nader te bepalen

Zekerheidsstelling :
Een bankgarantie (of waarborgsom) ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze:
De huurpenningen, servicekosten en BTW (indien van toepassing) dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Datum van oplevering:
per direct

Huurovereenkomst :
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard en meest recente model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Locatie

Contact opnemen

Deel via social media