Boterstraat 48 50, SCHIEDAM

Boterstraat 48 50, SCHIEDAM

verkocht

Boterstraat 48 50, SCHIEDAM

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
eenvoudig
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1918
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
slecht
Onderhoud buiten
slecht
Dak
samengesteld dak
Bijzonderheden
monumentaal pand en beschermd stads- of dorpsgezicht
Isolatie
geen isolatie

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
480 m²
Perceeloppervlakte
290 m²
Inhoud
2.000 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
240 m²
Buitenruimte oppervlakte
10 m²

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan water en in centrum

Bergruimte

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
inpandig

Omschrijving

VERKOOP VIA INSCHRIJVING.

Gezien de grote belangstelling wordt dit object middels inschrijving verkocht.
Iedere kandidaat kan het object bezichtigen tot uiterlijk woensdag 19 april, om 12.00 uur worden op dat moment de (bij voorkeur gesloten) biedingen door de verkoper en makelaar geopend, u kunt h... lees meer

VERKOOP VIA INSCHRIJVING.

Gezien de grote belangstelling wordt dit object middels inschrijving verkocht.
Iedere kandidaat kan het object bezichtigen tot uiterlijk woensdag 19 april, om 12.00 uur worden op dat moment de (bij voorkeur gesloten) biedingen door de verkoper en makelaar geopend, u kunt hier als bieder dan ook bij aanwezig zijn en de verkoper besluit binnen 1 uur al dan niet tot gunning over te gaan. Iedereen heeft hiermee een gelijke kans op deze woningen. De NVM richtlijnen hiervoor kunt u bij ons verkrijgen. Wij adviseren u vooraf goed te informeren en te laten adviseren. Maar maak dus gerust een afspraak voor bezichtiging.

Verkoop uitsluitend als totaal object, waarbij koper vrij is een van percelen door te verkopen, waarbij dan wel genoodzaakt is de panden met de bestaande verbindingen, totaal te scheiden (dit geldt ook voor riolering, elektra, etc.)

Uniek object, bestaande uit twee monumentale panden aan de Boterstraat 48 en 50, welke aan de achterzijde grenzen aan het water van de Schie.

Mogelijkheden voor zelfstandige bewoning, combinatie wonen/ werken, atelier of herontwikkeling.

Deze bijzondere panden zijn in het verleden in gebruik geweest als bedrijfspand (open haarden Van Suylekom, bij veel mensen in de regio bekend) met woning, helaas hebben de panden door verschillende omstandigheden jaren leeg gestaan en wachten nu op de volgende gebruiker. De nieuwe eigenaar moet veel verbouwen, maar krijgt dan ook zeer veel ruimte, en kan meeprofiteren van de positieve ontwikkelingen op de woningmarkt en de nieuwe ontwikkelingen aan de Schie-zijde.

De panden hebben een diepte van circa 26 meter een een inpandige breedte van 4,30 meter (no.48) en 5,10 meter (no.50) en dit over drie verdiepingen, waarbij pand nummer 48 ook nog een vliering/zolder heeft, welke bereikbaar is via een vlizotrap.
In nummer 50 zijn enkele voorzieningen als badkamer, keuken en toiletten aanwezig, maar hierbij dient echt wel opgemerkt dat deze niet (meer) voldoen aan de eisen van deze tijd en een grote renovatie noodzakelijk is.
Wij adviseren u dan ook bij de aankoop eventueel te laten te begeleiden door uw eigen makelaar en/of bouwkundig adviseur/architect.

De Boterstraat valt binnen de stadskern onder het beschermd stadsgezicht van de gemeente Schiedam.
Pand nummer 48 is een monument op basis van de monumentenwet 1988 ("Pakhuis met klokgevel").

Perceeloppervlakte nummer 48: 126 m2 en nummer 50: 164 m2.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee?

Locatie

Contact opnemen

Deel via social media