Bergselaan 265A, Rotterdam

Bergselaan 265A, Rotterdam

verhuurd

Bergselaan 265A, Rotterdam

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 725,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1933

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
110m²
In units vanaf
56m²
Verkoopvloer oppervlakte
56m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
760
Welstandsklasse type
C1

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum

Omschrijving

Direct gelegen aan het drukke verkeersplein Schieweg/Bergselaan met verbinding naar het stadscentrum en de A20, heeft deze winkelruimte met ondergelegen souterrain een perfecte zichtlocatie.


Indeling:
De winkel/verkoopruimte heeft een globale oppervlakte van 56 m2 ( circa 8 x 7 meter) , een frontb... lees meer

Direct gelegen aan het drukke verkeersplein Schieweg/Bergselaan met verbinding naar het stadscentrum en de A20, heeft deze winkelruimte met ondergelegen souterrain een perfecte zichtlocatie.


Indeling:
De winkel/verkoopruimte heeft een globale oppervlakte van 56 m2 ( circa 8 x 7 meter) , een frontbreedte/etalage van 7,60 meter. De ruimte is mede voorzien van een modern toilet en een achteruitgang naar een klein tuintje;

Souterrain heeft een oppervlakte van circa 54 meter en heeft de mogelijkheid om hier workshops te houden en de wellicht noodzakelijke opslag.

Bijzonderheden huurovereenkomst:

Huurprijsaanpassing :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn :
Vijf jaar met een optieperiode van vijf jaar.
Andere termijnen in overleg bespreekbaar.

Omzetbelasting : (indien van toepassing)
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Bijkomende kosten:
Nader te bepalen

Zekerheidsstelling :
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW (indien van toepassing).

Betalingswijze:
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal. (andere betalingstermijn uitsluitend na overleg)

Datum van oplevering:
In overleg.

Staat van oplevering:
Casco volgens algemene bepalingen huurovereenkomst, tenzij anders overeengekomen.

Huurovereenkomst :
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Locatie

Contact opnemen

Deel via social media