Makelaar in Schiedam | D&S Makelaardij
Gratis waardebepaling
 

Makelaar Schiedam

Met meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoedmarkt, is D&S Makelaardij dé partij als u een woning wilt kopen, verkopen of laten taxeren in Schiedam. Als makelaar in Schiedam zijn wij sinds 2012 onderdeel van de D&S Groep, een breed georiënteerd vastgoedbedrijf. Daarmee hebben we onze dienstverlening uitgebreid en kunnen we onze klanten nog beter adviseren.

In Schiedam is ons makelaarskantoor gevestigd aan het Land van Belofte. Hier staat Michel de Heer aan het roer. Met meer dan 30 jaar ervaring als makelaar in Schiedam en omstreken beschikt hij over veel kennis en expertise van de woningmarkt in de regio.

Bekijk ons aanbod  

Kopen, verkopen of taxeren van uw woning in Schiedam

Bij onze vestiging in Schiedam kunt u terecht voor het kopen, verkopen of taxeren van uw woning. Daarnaast kunnen wij als makelaars in Schiedam u ook financieel advies geven over uw hypotheek. Met onze ruime ervaring weten wij als geen ander wat er speelt in de regio en kunnen wij u als makelaar in Schiedam bijstaan.

Plannen om uw woning te verkopen en alvast nieuwsgierig naar de waarde van uw woning? Daarvoor bieden wij een gratis waardebepaling aan. Onze makelaars komen vrijblijvend bij u langs om een eerste indicatie te geven van de waarde van uw woning. Tijdens dit gesprek krijgt u een goed beeld wat u kan verwachten. Deze waardebepaling is geheel gratis en vrijblijvend. Zo kunnen we gelijk kijken of het klikt.

Makelaar Schiedam

Wonen in Schiedam

Overweegt u te verhuizen naar Schiedam vanuit een andere stad of dorp? Een keuze die wij als makelaar in Schiedam volledig snappen! De stad, gelegen tussen Rotterdam en Vlaardingen, beschikt over zowel de grootse eigenschappen van een stad als van de karakteristieke eigenschappen van een dorp. Met bijna 80.000 inwoners, gelegen aan de Nieuwe Maas, beschikt de Schiedam over vele mooie grachten en de hoogste windmolens ter wereld. Op nog geen 10 minuten afstand van Rotterdam bevindt u zich in een romantische en karakteristieke omgeving.

Schiedam heeft de bijnaam ‘de Jeneverhoofdstad’ en staat sinds enkele jaren ook bekend als ‘gin city’. Jeneverbranderijen en monumentale pakhuizen zijn dan ook veel te zien in Schiedam. Er zijn een aantal grote wereldmerken al jarenlang gevestigd in Schiedam, maar ook steeds meer jonge merken kiezen voor Schiedam als hun thuisbasis. Vele oude pakhuizen, distilleerderijen en branderijen zijn omgetoverd tot woningen, winkels, restaurants en meer. Als makelaars in Schiedam zien wij vele mooie panden langskomen in de historische binnenstad, maar ook moderne nieuwbouwprojecten als tegenhanger van de historische elementen.

De Gemeente Schiedam is opgedeeld in verschillende wijken buurten, met allemaal hun eigen karakter. In het centrum is de unieke historie goed terug te zien. Kleine en grote grachtenwoningen, een verbouwd pakhuis, maar ook penthouses en knusse huizen; Schiedam Centrum heeft voor iedereen mooie woningen. De wijk Groenoord is perfect voor gezinnen door de vele faciliteiten voor kinderen, zoals scholen, sportfaciliteiten en winkelcentra. Houd u van een aparte woning? Dan kunt u een kijkje nemen in de wijk Sveaparken. Hier staan namelijk nieuwbouwhuizen in Zweedse stijl.

Bereikbaarheid Schiedam

Doordat Schiedam tegen Rotterdam aanligt, heeft Schiedam een uitstekende bereikbaarheid. Wil je naar een grote stad? Dan sta je in 10 minuten in Rotterdam, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Schiedam ligt voor een groot deel binnen de Ring Rotterdam, hierdoor is de stad goed te bereiken via de A4 én via de A20. Verder is Schiedam goed te bereiken met de trein, dankzij het Station Schiedam Centrum. Vanuit het station kun je gemakkelijk alle richtingen op. Pak de trein richting Den Haag of Rotterdam, maar u kunt ook richting Almere of Roosendaal.

Daarnaast is Schiedam per metro goed bereikbaar en is er een tramverbinding met Rotterdam. Station Schiedam Centrum is vanuit Rotterdam bereikbaar via de Metrolijn A, B en C. Lijn C gaat nog verder langs andere metrostations in Schiedam richting Hoogvliet en Spijkenisse. Met de tram kunt u vanuit Rotterdam naar de binnenstad en het centraal station van Schiedam.

Er zijn genoeg redenen om voor Schiedam te kiezen als thuisbasis, maar de beste tip die wij als makelaar in Schiedam kunnen meegeven is: kom het ervaren! Plan een afspraak in bij ons op kantoor en wij vertellen u graag meer over uw mogelijkheden in Schiedam en hoe wij daarbij kunnen ondersteunen.

Benieuwd hoe andere (ver)kopers onze dienstverlening hebben ervaren? Bekijk dan de beoordelingen die wij hebben ontvangen als makelaars in Schiedam. Andere vragen waar wij u verder meer kunnen helpen? Stuur dan een mailtje naar info@densmakelaars.nl of bel ons op 010-473 75 55

Neem contact op  

Meer informatie?