Welkom bij D&S Makelaardij

D&S Makelaardij is het jongste bedrijf binnen de D&S Groep, maar beschikt wel over liefst 25 jaar ervaring in de vastgoedmarkt. Omdat we als onderneming breed georiënteerd willen zijn, besloten we in 2012 een makelaardij toe te voegen aan de D&S Groep. Daarmee hebben we onze dienstverlening uitgebreid en kunnen we onze cliënten nog beter adviseren.

In Schiedam zijn we het kantoor gestart in onze vestiging aan het Land van Belofte. Hier trekt Michel de Heer de kar van de makelaardij. Michel heeft meer dan 25 jaar ervaring opgedaan in de woningmarkt van Schiedam en omstreken, voorheen bij Dupont Makelaardij.


Daarnaast zijn we in Vlaardingen van start gegaan met aan het roer Rob Timmermans, al meer dan 25 jaar makelaar in Vlaardingen en omgeving. Rob werkt vanuit het kantoor aan de Stoomloggerweg.
Op beide zeer centrale vestigingen bieden we de cliënt een prima exposure van zijn woning- en winkelaanbod. Bovendien zijn steden als Maassluis en Rotterdam voor ons binnen handbereik. D&S Makelaardij profiteert tegelijk van de jarenlange ervaring van de D&S Groep in het algemeen en de verschillende onderdelen van de groep.
Hoewel het in deze economisch lastige tijd misschien niet voor de hand ligt om een makelaardij op te starten, voegen wij met D&S Makelaardij wel degelijk kennis en ervaring toe aan de huidige markt. Dat blijkt wel, want in korte tijd behalen onze makelaars zeer bevredigende resultaten. Wij zijn en blijven positief over de toekomst.

Wij hopen u ook op dit gebied van dienst te zijn. Mocht u vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen!

Volg ons op Twitter


Stel een vraag

Neem de code over: * neem de code over