Aankoopbegeleiding

U wilt een huis kopen. Wat zijn uw woonwensen? Bezit u een huis dat nog moet worden verkocht? Wat zijn uw financiële mogelijkheden?

Allemaal vragen die op u afkomen. Met behulp van een NVM aankoopmakelaar vindt u daar een antwoord op. Door alles van tevoren goed door te spreken wordt het zoeken naar de juiste woning een stuk makkelijker.

De NVM-aankoopmakelaar geeft aan van welke diensten u gebruik kunt maken. Ook is het mogelijk om bepaalde dingen zelf te doen. Zo komt u samen tot duidelijke afspraken, waardoor u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. En welke dienstverlening u ook kiest, de NVM-aankoopmakelaar behartigt alleen uw belang.

Een woning kopen doet u in 7 stappen.

Stap 1: Geschikte woning zoeken
Uw NVM-aankoopmakelaar raadt u altijd aan eens een kijkje te nemen in de verschillende gemeenten en wijken die u bevallen. Daardoor krijgt u inzicht in de buurt en faciliteiten, zoals scholen en winkels. Wilt u wonen op het platteland in bijvoorbeeld een woonboerderij?

Uw NVM-aankoopmakelaar heeft een uitgebreid netwerk van NVM-makelaars. Hierdoor heeft hij als eerste inzicht in woningen die op de markt komen of heeft hij extra informatie over nieuwbouwprojecten. Dankzij zijn jarenlange ervaring maakt hij snel een goede selectie uit het actuele aanbod. U kunt natuurlijk ook zelf...

Lees verder

Volg ons op Twitter


Stel een vraag

Neem de code over: * neem de code over